Διαδικτυακή Ομάδα Στήριξης

Νοέμβριος - Δεκέμριος 2021

Τα μέλη της ομάδας φέρνουν στο προσκήνιο τα ζητήματα που τους απασχολούν και μέσα από την διαδικασία και την στήριξη του συντονιστή βρίσκουν τους τρόπους να έρθουν σε επαφή με τα σημαντικά ζητήματα της ζωής τους. Η ικανότητά μας για αλλαγή περνάει μέσα από την εστίαση στα βιώματα, τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας. Αποκτάμε επίγνωση της παροδικότητας και της υποκειμενικότητας της ύπαρξής μας. Συνειδητοποιούμε την δύναμη της προσωπικής επιλογής. 

Η διαδικασία περιέχει κυρίως τον διάλογο και δίνει έμφαση στους τρόπους που μιλάμε και ακούμε τους άλλους. Συμπληρωματικά, περιλαμβάνονται κινητικές και αναπνευστικές βιωματικές ασκήσεις, με στόχο την χαλάρωση και το άνοιγμα στις αισθήσεις.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Περιορισμένος αριθμός: 8-10 συμμετέχοντες

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: Βίκυ Αγγελίδου
Ψυχολόγος απόφοιτη του ΑΠΘ, Εκπαιδευόμενη στην Gestalt Ψυχοθεραπεία, Απόφοιτη Επαγγελματικής Σχ. Χορού του Υπ. Πολιτισμού, Μεταπτυχιακό στην Performing Public Spaces, στο Fontys της Ολλανδίας.
Εργάζεται ως Χορογράφος, Εκπαιδεύτρια Σύγχρονου Χορού και Αυτοσχεδιασμού και ως Περφόρμερ. Συντονίζει ομάδες και σεμινάρια που συνδυάζουν τον χορό, την φωνή και την κινητική αυτογνωσία. Εργάζεται πάνω στην καλλιτεχνική έρευνα, τον αυτοσχεδιασμό επί σκηνής, τον χορό στους δημόσιους χώρους, μέσα από έργα που έχουν παρουσιαστεί σε διάφορα φεστιβάλ, συνέδρια και χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο προσανατολισμός της αφορά κυρίως την σύνδεση της τέχνης με διάφορα κοινωνικά ζητήματα και με αποκλεισμένες ομάδες, γεγονός που προκύπτει από την αβίαστη αγάπη της για τον άνθρωπο. Η σύζευξη της Ψυχολογίας με τον Χορό και την Τέχνη επιτελεσσόταν όλα αυτά τα χρόνια με έναν πιο υπόγειο τρόπο, και η έναρξη της εκπαίδευσής της στην Gestalt ψυχοθεραπεία σηματοδοτεί την αρχή μιας πιο συνειδητής σκέψης και πράξης πάνω στα δυο τόσο αλληλοσυμπληρώμενα πεδία: τον Χορό και την Ψυχολογία.


Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2021

Έναρξη: Τετάρτη 03/10/21
16.00-18.00

Συχνότητα: Εβδομαδιαία

Online, μέσω zoom link.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δωρεάν συμμετοχή.

Share